ΕΚΘΕΣΗ

ΑΡΧΙΚΗ    CALL FOR PAPERS    ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ    

ΣΥΝΕΔΡΙΟ   WORKSHOPS   MEDIA

ΧΟΡΗΓΟΙ    ΠΡΟΣΒΑΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκθεση Παθητικών Συστημάτων (Το Σάββατο,  6 Απριλίου 2019, από τις 9.00 π.μ. έως τις 9.00 το βράδυ στο Φουαγιέ του ΤΕΕ-ΤΚΜ. Λ.Μεγάλου Αλεξάνδρου 49. )

Με τη συμμετοχή των σημαντικότερων εταιρειών στον κλάδο των παθητικών συστημάτων δόμησης και των καινοτόμων τεχνολογιών ενεργειακής αποδοτικότητας, για κτίρια σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους στον τομέα της κατασκευής κτιρίων (αρχιτέκτονες μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, κατασκευαστές, εταιρείες παραγωγής και εμπορίας παθητικών συστημάτων), φοιτητές, ερευνητές, ακαδημαϊκούς, αλλά και το ευρύ κοινό. Απευθύνεται, επίσης, σε εκπροσώπους τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού φορέα που ενεργοποιούνται σε ζητήματα ενεργειακής πολιτικής. Τέλος απευθύνεται και στον επιχειρηματικό κόσμο που δραστηριοποιείται μέσω των κτιριακών υποδομών (τουρισμός, οικιστική ανάπτυξη, πολεοδομική ανάπτυξη).

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα ελληνικά πιστοποιημένα συστήματα για παθητικά κτίρια. 

H πρόσβαση στην έκθεση Passiexpo2018, όπως πάντα, θα είναι δωρεάν για όλους. Η παρακολούθηση του συνεδρίου και των εργαστηρίων θα είναι δωρεάν για τα μέλη του ΕΙΠΑΚ και έναντι 10 ευρώ για όλους τους πολίτες.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

Α1 SYSTEMAIR HELLAS

Α2  ALUPLAST

Α3  ALUMIL

Α4  Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ

Α5  WOLF GREECE

Α6  ARIES

Β1  VITEXTHERM

Β2  ΑΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ

Β3  ΝΕΤΖΕΡΟ

Β4  aNRG

Β5  THINK CLIMA

Β6  ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ

Β7  THRAKON - YTONG

Β8  FIBRAN

Β9  STYROPAN