1ο Σεμινάριο Certified Passive House Designer στην Αθήνα

13 Απριλίου 2014 | 8 Σχόλια

Το ΕΙΠΑΚ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Σεμιναρίου και Διαγωνισμού  Πιστοποιημένων Σχεδιαστών Παθητικών Κτιρίων στην Ελλάδα. Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο και την εξέταση έχουν συγκεκριμένες ειδικότητες. Το Σεμινάριο το οποίο είναι 65 ωρών, θα διεξαχθεί στην Αθήνα με την εξουσιοδότηση του PHI από πιστοποιημένους για το συγκεκριμένο σεμινάριο εκπαιδευτές τις ακόλουθες ημερομηνίες:

 • Κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 3.30- 8.30 μμ από τις 5/5/2014 μέχρι και τις 30/5/2014
 • Το Σάββατο 31/5/2014 10.00πμ - 3.00μμ θα γίνει δοκιμαστική εξέταση.

zertifizierterpassivhausplaner_11

Η επίσημη γραπτή εξέταση, η οποία διέπεται απο συγκεκριμένο κανονισμό και με προκαθορισμένη ύλη, θα είναι διάρκειας τριών ωρών και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6/6/2014 στις 10.30 το πρωι. Η εξέταση θεωρείται επιτυχής, όταν ο υποψήφιος καλύπτει τουλάχιστον το 50% των πόντων της βαθμολογίας. Οι επιτυχόντες θα λάβουν πιστοποιητικό απο το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου και θα καταχωρηθούν στην παγκόσμια βάση δεδομένων για 5 χρόνια.

Σεμινάριο και Εξέταση θα γίνουν υπό την εποπτεία του ΕΙΠΑΚ στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, 115 24, Αθήνα. Οι θέσεις του σεμιναρίου και της εξέτασης είναι απολύτως περιορισμένες στις 20 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου 2014. Δηλώσεις συμμετοχής στην εξέταση, μέχρι τις 25 Μαίου 2014.

Υπάρχουν οι εξής δυνατότητες για τη συμμετοχή, ανάλογα και με την ιδιότητα του μέλους η μη του ΕΙΠΑΚ:

 • Συμμετοχή στο σεμινάριο και την εξέταση.
 • Συμμετοχή μόνο στο σεμινάριο και σε μεταγενέστερο χρόνο στην εξέταση
 • Αγορά του υλικού του σεμιναρίου σε έντυπη μορφή και συμμετοχή στην εξέταση.
 • Συμμετοχή μόνο στην εξέταση.

Οι τιμές κάθε επιλογής αναφέρονται στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής παρακάτω. Στους συμμετέχοντες προσφέρεται και το λογισμικό PHPP 8.5 eng σε ειδική τιμή. Ειδικές τιμές υπάρχουν για τα μέλη του ΕΙΠΑΚ.

Το σεμινάριο να γίνει απο Έλληνες εκπαιδευτές, αλλά με ύλη στην αγγλική γλώσσα. Στην αγγλική γλώσσα θα είναι και η επίσημη εξέταση.

Συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, επισυνάπτοντας ταυτόχρονα :

 • Συμπληρωμένη και υπογεγραμένη απαραιτήτως τη διεθνή φόρμα συμμετοχής στην Εξέταση, εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν. Την φόρμα αυτήν θα πρέπει να μας την φέρετε και πρωτότυπη στην εξέταση.
 • Αντίγραφο του πτυχίου σας ή άλλου επίσημου εγγράφου που να αποδεικνύει την επαγγελματική σας ειδικότητα. Το έγγραφο αυτό θα πρέπει να μας το φέρετε και επίσημα επικυρωμένο στην εξέταση.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

[contact-form-7 404 "Not Found"]

×

8 Σχόλια "1ο Σεμινάριο Certified Passive House Designer στην Αθήνα"

Trackback | Comments RSS Feed

 1. Ο/Η Ροσσολατος Ισίδωρος λέει:

  Σχετικά με το σεμινάριο για πιστοποιημένους σχεδιαστές.
  Για μας (απο την επαρχία) που δεν είναι δυνατόν να βρισκόμαστε κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή απόγευμα στην Αθήνα, μήπως θα υπάρχει η δυνατότητα webinar, ή livestreaming του σεμιναρίου? Η θα αρκεστούμε στην μελέτη της έντυπης ύλης του σεμιναρίου?
  Ισίδωρος

  • Ο/Η admin λέει:

   Αγαπητέ Ισίδωρε , αυτην την πρώτη φορά δεν έχουμε τετοιες δυνατότητες. Όμως ειναι στον προγραμματισμό μας για τα επόμενα σεμινάρια. Θα το προσπαθήσουμε για αυτό του Νοεμβρίου το οποίο έτσι κι αλλιως θα είναι Σαββατοκυριακα.

 2. Ο/Η lia kia λέει:

  Me autes tis times distixos emeis oi neoi mixanikoi mono me to kiali mporoume na doume auta ta seminaria k as theloume na asxolithoume me ta pathitika ktiria.Akoma k an paroume mono to iliko tou seminariou, 660 euro EINAI PARA POLLA eidika stis epoxes p zoume.

  • Ο/Η admin λέει:

   Αν συγκρίνετε το κόστος που προσφέρουμε με αυτό του ίδιου σεμιναρίου απο άλλον πάροχο εκτός Ελλάδος, τότε θα διαπιστώσετε ότι είναι 2-3 φορές κάτω. Σε αυτή την πρώτη προσπάθεια στην Ελλάδα κάναμε το καλύτερο δυνατό. Είναι στον προγραμματισμό μας να το κάνουμε ακόμη οικονομικότερο και προσιτό σε πολύ περισσότερους. Να είστε σιγουροι για αυτό και θα το δείτε σύντομα.

 3. Ο/Η Ανθή Βαλαβάνη λέει:

  Συγχαρητήρια για αυτή την φιλότιμη προσπάθεια! Επιτρέψτε μου να πω στους ενδιαφερόμενους ότι αξίζει όλα τα χρήματα για τέτοιο σεμινάριο γιατί κανονικά είναι κάτι που διδάσκεται σε πανάκριβα μεταπτυχιακά προγράμματα και αξίζει να ψάξει κανείς σε βάθος τα παθητικά κτήρια. Σας προτείνω επίσης να αγοράσετε το “The Passivhaus Handbook” (english edition) και το “An Introduction to Passive House by Justin Bere”. Το πρώτο εξηγεί τα πάντα σχετικά με το passiv haus standard και δίνει μια εισαγωγή για το PHPP, ενώ το 2ο δείχνει υλοποιημένα παραδείγματα και την ανάλυσή τους.
  Καλό είναι όσοι πάτε, να πάτε διαβασμένοι για να μπορείτε να ρωτήσετε χειροπιαστά πράγματα.
  Καλή επιτυχία στα σεμινάρια!

Post a Comment