Σεμινάρια

Ειδικοί στην εκπαίδευση για το σχεδιασμό και υλοποίηση κτιρίων υψηλής ενεργειακής απόδοσης. 
Από το 2012, έχουμε εκπαιδεύσει εκατοντάδες  επαγγελματίες της κατασκευαστικής βιομηχανίας, όπως μηχανικούς, εργολάβους, τεχνίτες στα πρότυπα της κατασκευής παθητικών κτιρίων. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και βελτιώνουνε τα σεμινάρια μας, ώστε να συμπίπτουν με τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τη γνώση, σχετικά με τα κτίρια υψηλής ενεργειακής απόδοσης παγκοσμίως. Οι εκπαιδευτές μας, είναι ειδικευμένοι επαγγελματίες με μια ευρεία γκάμα από γνώσεις, ικανότητες και εμπειρία πάνω στο πρότυπο του παθητικού κτιρίου. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική και διεθνή κοινότητα των πιστοποιημένων σχεδιαστών παθητικών κτιρίων , η οποία λειτουργεί με σκοπό τη βελτίωση του κτιριακού μας περιβάλλοντος και κατ’ επέκταση του πλανήτη.

Εκπαιδευτικές μονάδες (credits) για την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων και την ανανέωση του πιστοποιητικού.
Τα εξειδικευμένα μας  σεμινάρια (masterclass), τα οποία είναι εγκεκριμένα από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου, αποδίδουν μονάδες ως προς την ανανέωση πιστοποίησης των σχεδιαστών.

Προσαρμοσμένη εκπαίδευση in-house
Συνεργαζόμαστε με Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμων αλλά και με ιδιωτικές τεχνικές και εμπορικές εταιρίες και αρχιτεκτονικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα, που επιζητούν προσαρμοσμένη εκπαίδευση στο πρότυπο του παθητικού κτιρίου. Προσαρμόζουμε το περιεχόμενο για να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα σας θα έχει τις δεξιότητες και τη γνώση που απαιτείται για να παραδώσει τα κτίρια του αύριο, σήμερα..

Είτε είστε αρχιτέκτονες είτε μηχανικοί είτε τεχνίτες είτε κατασκευαστές ή ακόμη και ιδιοκτήτες, έχουμε το σεμινάριο που σας ταιριάζει, με τις ικανότητες και το επίπεδο γνώσεων που επιθυμείτε.

Ποιο σεμινάριο σας ταιριάζει?

  • Αν ψάχνετε για μια εισαγωγή στο πρότυπο σχεδιασμού παθητικών κτιρίων, προτείνουμε το σεμινάριο 10 ωρών 10PHB: Βασικές Αρχές Σχεδιασμού κτιρίων υψηλής ενεργειακής απόδοσης (PassiveHouse Basics).
  • Αν επιζητάτε μια πιο λεπτομερή εισαγωγή και μια πληρέστερη κατανόηση του προτύπου παθητικού κτιρίου, προτείνουμε το σεμινάριο 40 ωρών 11PHDC: Σχεδιασμός και κατασκευή παθητικών κτιρίων (PassiveHouse Design & Construction).
  • Αν σχεδιάζετε να πάρετε μέρος στην εξέταση για να πιστοποιηθείτε ως σχεδιαστής/σύμβουλος παθητικών κτιρίων, πρέπει να λάβετε μέρος στο σεμινάριο 20 ωρών 12PHPP: Χρήση και σχεδιασμός παθητικών κτιρίων με το υπολογιστικό εργαλείο PHPP.
  • Για να προετοιμαστείτε για την εξέταση πιστοποίησης σχεδιαστή παθητικών κτιρίων σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο 20 ωρών 13PHEx: Ασκήσεις – Τεστ – Προετοιμασία για Εξέταση PH Designer.
  • Αν είστε τεχνικός ή κατασκευαστής σας συστήνουμε το σεμινάριο και εξέταση 40 ωρών για την πιστοποίηση τεχνητών παθητικών κτιρίων 14PHT:  Υλοποίηση παθητικών κτιρίων – Βέλτιστες Πρακτικές (Passive House Trades).
  • Αν θελετε να επεκτείνετε  τη γνώση σας και να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία στο σχεδιασμό και υλοποίηση παθητικών κτιρίων, προσφέρουμε μια διαρκώς αυξανόμενη και βελτιούμενη σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων Masterclass.