Σεμινάρια πιστοποίησης τεχνικών παθητικών κτιρίων 2020

7 Ιανουαρίου 2020 | 0 Σχόλια

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ΕΙΠΑΚ παρουσιάζει πρόγραμμα σεμιναρίων και εξετάσεων για τεχνικούς παθητικών κτιρίων (passive house tradespersons). Τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων της οικοδομής, εργοδηγοί δομικών έργων, τεχνικοί μονώσεων, κατασκευαστές και τοποθετητές κουφωμάτων, σοβατζήδες, εργολάβοι σκυροδέματος, υδραυλικοί , ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί μπορούν να αποκτήσουν πιστοποίηση ειδικευμένου σε Παθητικά Κτίρια και Κτίρια ΝΖΕΒ Τεχνικού.

Το 2ήμερο σεμινάριο , διάρκειας 18 ωρών, παρέχει τη γνώση και τις πρακτικές εφαρμογές που χρειάζονται οι τεχνίτες και κατασκευαστές για να υλοποιήσουν κτίρια σύμφωνα με το πιο απαιτητικό παγκοσμίως πρότυπο πολύ υψηλής ενεργειακής απόδοσης, το πρότυπο Passive House.  

Το σεμινάριο επικεντρώνει στη βελτιστοποίηση του κτιριακού κελύφους και των συστημάτων του, παρέχοντας παράλληλα βασικές γνώσεις αρχών σχεδιασμού. Οι συμμετέχοντες διδάσκονται πρακτικές κατασκευής που ελαχιστοποιούν τις θερμογέφυρες ενώ βελτιώνουν στο μέγιστο βαθμό την αεροστεγανότητα του κτιρίου, με την επιλογή πολλών διαφορετικών υλικών. Παρέχεται μια εισαγωγή στα συστήματα του κτιρίου, με έμφαση στα συστήματα μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας, τις αντλίες θερμότητας και τις τεχνολογίες ΑΠΕ.

Το σεμινάριο λαμβάνει χώρα σε ειδικές εγκαταστάσεις που έχει δημιουργήσει και εξοπλίσει το ΕΙΠΑΚ για το σκοπό αυτό και συμπεριλαμβάνει και τη διενέργεια πραγματικού τεστ αεροστεγανότητας, την τοποθέτηση θερμομόνωσης σε τοιχοποία, την τοποθέτηση κουφώματος σε τοιχοποιία, την ενίσχυση αεροστεγανότητας του κελύφους, την εγκατάσταση και ρύθμιση συστήματος αερισμού.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε πρώτη φάση μόνο στην Αθήνα, ενώ ήδη προετοιμάζουμε αντίστοιχο χώρο και στη Θεσσαλονίκη. Οι θέσεις στα σεμινάρια είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν εφόσον συμπληρωθεί ένας ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Οι συμμετέχοντες απαιτείται να έχουν προηγούμενη εμπειρία κατασκευών.

Θα πραγματοποιήσουμε δυο κύκλους σεμιναρίου για το πρώτο εξάμηνο του 2020. Ο πρώτος θα διεξαχθεί τον Απρίλιο πριν το Πάσχα και ο δεύτερος τον Μάιο μετά το Πάσχα. Τα σεμινάρια θα λαμβάνουν χώρα μόνο Σάββατο και Κυριακή για την εξυπηρέτηση όλων των τεχνικών.

  • 1ος Κύκλος Σεμιναρίων : Σάββατο 11, Κυριακή 12 Απριλίου 2020
  • 2ος Κύκλος Σεμιναρίων : Σαββατο 9, Κυριακή 10 Μαΐου 2020
  • Εξετάσεις Πιστοποίησης : Παρασκευή 15 Μαΐου 2020
  • Ώρες διδασκαλίας:
    • Σάββατο : 9.00πμ-1.30μμ και 3.00μμ-7.30μμ
    • Κυριακή : 9.00πμ-3.00μμ και 4.00μμ-7.00μμ

Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι το ακόλουθο:

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι συμμετέχοντες παρακολουθούν από κοινού την πρώτη ενότητα του σεμιναρίου και κατόπιν χωρίζονται σε 2 ομάδες ανάλογα με την ειδικότητα και παρακολουθούν την δεύτερη και την τρίτη ενότητα χωριστά. Κάθε συμμετέχων μπορεί να αποκτήσει είτε τη μια είτε και τις δύο πιστοποιήσεις, λαμβάνοντας μέρος στην αντίστοιχη εξέταση. Η γραπτή εξέταση είναι διάρκειας 90 λεπτών και περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων.

Για την εγγραφή σας στα σεμινάρια και την εξέταση παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και προχωρήστε στην πληρωμή για την εξασφάλιση της θέσης σας. Τα μέλη PLUS, PREMIUM και VIP του ΕΙΠΑΚ δικαιούνται έκπτωσης έως και 50% στο κόστος των σεμιναρίων. Αν θέλετε να γίνετε μέλος του ΕΙΠΑΚ, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, πριν την εγγραφή σας στο σεμινάριο. Αν είστε μέλος του ΕΙΠΑΚ, αλλά δεν έχετε ανανεώσει τη συνδρομή σας, παρακαλούμε ακολουθήστε επίσης τον παρακάτω σύνδεσμο.  Δείτε επίσης τις νέες παροχές μελών.

Τέλος μπορείτε να εξοφλήσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο μέσω του e_POS της Τράπεζας Πειραιώς και σε 6 άτοκες δόσεις.

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά. Μετά την αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας θα λάβετε περαιτέρω οδηγίες
Επιλέξτε την ιδιότητα σας για να τύχετε της αντίστοιχης έκπτωσης
Μέλος ΕΙΠΑΚ*

Επιλέξτε σεμινάριο και ημερομηνία
Οι τιμές είναι χωρίς έκπτωση για μη μέλη.
Υπολογίστε το τελικό ποσό με βάση την ιδιότητα μέλους σας.
Μπορείτε να επιλέξετε όποια σεμινάρια θέλετε, ανεξάρτητα από την ημερομηνία εξέτασης και τη συμμετοχή σας ή οχι σε αυτήν.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ*

Επιλέξτε συμμετοχή σε εξέταση
ΕΠΙΛΟΓΕΣ*

Επιλέξτε τύπο πιστοποίησης

Όνομα και Επώνυμο*:

Επωνυμία Επιχείρησης:

(μόνο για νομικά πρόσωπα)

Επάγγελμα - Δραστηριότητα*:

Διεύθυνση:Οδός/Αριθμός/Πόλη*:

Ταχ.Κώδικας*:

Σταθερό Τηλέφωνο*:

Κινητό Τηλέφωνο*:

E-mail*:

ΑΦΜ*:

ΔΟΥ*:

Από που πληροφορήθηκα για το Σεμινάριο:

Απόδειξη Πληρωμής (εφόσον υπάρχει):

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να υπολογίσετε το τελικό ποσό συμμετοχής σας, προσθέστε το κόστος των σεμιναρίων που επιλέξατε, προσθέστε το κόστος συμμετοχής στην εξέταση και στο τελικό σύνολο εφαρμόστε την τυχόν έκπτωση που δικαιούστε. Αυτό είναι το ποσό που πρέπει να καταθέσετε και το οποίο δεν επιβαρύνεται με ΦΠΑ.

Κατηγορία: Σεμινάρια
×

Post a Comment