Η REHAU HELLAS χορηγός και οικοδεσπότης του 2ου Σεμιναρίου Passive House Basics

To 2o Σεμινάριο PASSIVE HOUSE BASICS στην Αθήνα θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της REHAU HELLAS στην Παιανία, στις 26 Ιανουαρίου.

Ο Ομιλος REHAU ως αναγνωρισμένη εταιρεία, η οποία παρέχει λύσεις με βάση τα πολυμερή υλικά,  ξεχωρίζει διεθνώς στον κλάδο Τεχνολογία Οικοδομής, στον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας και της Βιομηχανίας. Mε πρωτοποριακή δύναμη, τη δομή  που καλύπτει όλους τους τομείς και την απορρέουσα αποδοτικότητα συνέργιας είναι μία σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση που διοικείται από επαγγελματίες και κατά συνέπεια ξεχωρίζει στη βιομηχανία των συνθετικών υλικών. Βασικές  ικανότητες είναι η ανάπτυξη υλικών και συστημάτων, καθώς επίσης και η τεχνολογία επιφανειών. Η εταιρεία REHAU με περίπου 17.000 συνεργάτες σε περισσότερες από 170 έδρες θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες καινοτόμες επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ελλάδα η εταιρεία λειτουργεί από το 1977.  Η REHAU HELLAS ΕΠΕ ανήκει στην περιφέρεια των Νοτιοανατολικών χωρών όπου απασχολούνται περίπου 1.450 συνεργάτες σε 24 γραφεία πωλήσειων και σε 19 χώρες.

Πολύ πρόσφατα ο Όμιλος ανακαίνισε το κεντρικό της κτίριο στο Guntramsdorf της Αυστρίας σύμφωνα με το πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου. Κατά την ανακαίνιση, εγκαταστάθηκαν πρωτοποριακά συστήματα και λύσεις της REHAU, με βάση τα νέα πρότυπα αρχιτεκτονικής, εξοικονόμισης ενέργειας, Rauklima, ακουστικής, λειτουργικότητας και της εσωτερικής διακόσμισης: 58 παράθυρα καθώς και ένα σύστημα βαρέως τύπου απο προφίλ GENEO, 14 PE-Xa-Συλλέκτες, τρεις αντλίες θερμότητας Νερού/Ήλιου, 1.500 m² ενδοδαπέδια θέρμανση, ένα αντιμοκροβιακό εναλλάκτη θερμότητας εδάφους\αέρος AWADUKT Thermo, 1.250 m² ηχομονωτικής οροφής ψύξης, 200 m² ρολλά RAUVOLET της σειράς acoustic-line και 150 m² βεράντας από RELAZZO εξασφαλίζουν ένα κατάλληλο και άνετο περιβάλλον και άριστες συνθήκες διαβίωσης. Το νέο  – στην αιχμή της τεχνολογίας – κτίριο γραφείων, αντικατοπτρίζει και αντιπροσωπεύει ενεργά την σαφή περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της REHAU.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες όλα τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας της εταιρείας. Πληροφορίες για τη συμμετοχή στο σεμινάριο μπορείτε να πάρετε στέλνοντας email στο Ινστιτούτο μας.  

Εμφάνιση
Απόκρυψη