Εκδρομή την ημέρα των International Passive House Days

6 Νοεμβρίου 2018 | 0 Σχόλια

Αποτέλεσμα εικόνας για passive house open days

H Passiexpo 2018 ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Στα πλαίσια των Διεθνών ημερών ανοιχτών παθητικών σπιτιών το ΕΙΠΑΚ διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα οργανωμένη εκδρομή με μισθωμένο λεωφορείο σε τρία πιστοποιημένα παθητικά κτίρια και ένα εργοτάξιο υφιστάμενου κτιρίου υπό ενεργειακή αναβάθμιση.

Το ραντεβού μας είναι στις 9.00 το πρωί της Κυριακής 11 Νοεμβρίου 2018. Θα ξεκινήσουμε με επίσκεψη σε αναβαθμισμένη κατοικία στο Χαλάνδρι, θα συνεχίσουμε σε οικοδομή στο Ν.Ηράκλειο, μετά σε νέα κατοικία στην Ιπποκράτειο Πολιτεία κι θα καταλήξουμε στο κτίριο Passivistas στου Παπάγου. Η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 4.00 το απόγευμα.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω της παρακάτω φόρμας. Απαραίτητη προϋπόθεση η συμμετοχή σας , ως συνέδρου, στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παθητικών Κτιρίων που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο στη Γερμανική Σχολή Αθηνών. (θα πρέπει να μας επισυνάψετε το εισιτήριο στην φόρμα).

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

Όνομα και Επώνυμο*:

Ιδιότητα*:

Κινητό Τηλέφωνο*:

E-mail*:

Μέλος ΕΙΠΑΚ* ΝΑΙΟΧΙ

Από που πληροφορήθηκα για το event:

Παρακαλούμε επισυνάψτε μας το εισιτήριο με το οποίο συμμετείχατε στην Passiexpo2018. Αν δεν το έχετε φυλάξει, θα πρέπει να πληρώσετε 30 ευρώ συμμετοχή επιτόπου. Θα λάβετε απόδειξη δωρεάς στο ΕΙΠΑΚ.

Κατηγορία: Events, ΝΕΑ
×

Post a Comment